-Kérjük további támogatásukat!

Mindannyiunk élete felfordult a koronavírus miatt, beleértve a cserkész programokat és a foglalkozásokat is. De, a cserkész leleményes! A heti péntek esti cserkész összejövetelek továbbra is folytatódnak a Zoom videó konferencia programon keresztül. A Clevelandi Magyar Cserkész Regös Csoport tagjai telefonon keresztül tartják a kapcsolatot az idősebb generációval és bárkivel akinek szüksége van segítségre, ne hogy valaki egyedül érezze magát e nehéz idők alatt.

Bár egy telt-házas Cserkészebédünk volt februárban, sajnos a 64. Cserkészbál idén elmaradt. A Cserkésznappal együtt (mely megrendezése jelenleg még kétséges) erre a három eseményre támaszkodunk, hogy meglegyen az  évi anyagi támogatás a cserkészcsapataink részére.

Mivel nem találkozhatunk a bálon, a Cserkész Barátok Köre a cserkészek további támogatására egy Némabált szervez. Az állandó kiadásaink évente kb. $35,000-t tesznek ki. Kérjük Önöket, ha megengedhetik maguknak, támogassák ezt a rendezvényt adományukkal. Ha tervben volt részt venni a Cserkészbálon, kérnénk ha nem is egy-két jegy teljes árát, legalább a jegyeknek a fél árat küldjék be a Némabálra. Ha nem szokott bálba járni, akkor itt van az alkalom, hogy támogassa tevékenységeinket az adóból levonható adományával.

Ezeket az összegeket többek közt a jelenlegi cserkész programokra/eszközökre, bérekre, biztosításokra és a Cserkészház, Teleki tanya fenntartására fordítanánk. Biztosítanunk kell, hogy amikor visszaáll a régi rend, folytatni tudjuk a magyar ifjúság nevelését a cserkészet által. Előre is köszönjük a támogatást! (Horváth Mihály cscst, a CSBK elnöke)

Adományozni lehet:

  • Csekkel erre a címre küldve:  AHFS, P.O. Box 6783, Cleveland, Ohio 44101
  • PayPal (Credit card)