Ezt a mérföldkövet ünnepelték a Bocskai Rádió évzáró ünnepélyen szombaton este 2023. december 9-én a Szt. Imre templom dísztermében. Gratulálunk a 10 éves programért ami minden hónap első vasárnapján délután 3 órakor megjelenik a helybeli WJCU 88.7 rádió csatornán, megosztva facebookon és a világhálón: https://www.bocskairadio.org/category/musor/cserkeszradio/

Az ünnepség keretében két könyvet is bemutattak: a rádió igazgatójának és egyik munkatársának kötetét, Mikrofonnal a cserkészek nyomában címmel (ami egy válogatás a Cserkészrádión megjelent interjúkból) és a Magyarnak lenni Amerikában interjúkötet első részét (ami szintén egy válogatás diaszpórabeli életútinterjúkból).

A zártkörű, kb. 90 fős est főszervezője és házigazdája Molnár Zsolt, a Bocskai rádió igazgatója volt; ő és kis csapata gondoskodott arról, hogy minden meghívott vendég a megfelelő helyen üljön; mindvégig jól érezze magát, hangulatos karácsonyi műsorban; tartalmas beszélgetésekben, egy rádiós meglepetésben és egy igazán finom vacsorában; végül vidám hangulatú könyvdedikálásban legyen része.

Antal-Ferencz Ildikó teljes beszámolója az eseményről itt olvasható: Clevelandi cserkészrádiós születésnap és könyvbemutatók – Bocskai Rádió (bocskairadio.org)

Kattints IDE megnézni képeket az eseményről.