2023. április 29-én került megrendezésre a 66. Clevelandi Cserkészbál a Broadview Heights, Ohio-ban található Woodside Event Centerben. Közel 200 ember ropta a táncot Walt Mahovlich és a Harmonia együttes kíséretében, akik népszerű, klasszikus, és magyar néptáncokat játszottak a vendégek nagy örömére. Védnökeink és vendégeink nagylelkűségének köszönhetően $15,000 dollárt gyűjtöttünk a Clevelandi Regös Csoport számára, ezzel is támogatva az idei három hetes Kárpát-medencei körútjukat.

„Nagyon sikeres volt az idei Cserkészbál, hiszen a tánc, a jó kedv, és a finom vacsorán kívül sok értékes tombola tárgyat is lehetett nyerni,” mondta Megyimori Marika, az idei Cserkészbál bizottság elnöke. „A közönség nagy örömmel fogadta az újításokat, amik szórakoztatók voltak és lényegesen megnövelték a bál bevételét,” tette hozzá.

Az est keretén belül bemutattuk az idei Csodaszarvas díjazottjainkat, Szabolcs Jutkát és Leventét. Jutka és Levente fogadalomtételük óta szolgálják csapatainkat, vezetőkként számtalan kiscserkészt, cserkészt neveltek.  Minden Cserkésznapon és Cserkészebéden segítenek a főzésben.  A magyariskolában is több évtizeden át szolgáltak.  Jutka és Levente a cserkészjellemet képviselik a clevelandi cserkészet oszlopos tagjaiként és az Életre szóló Teljesítmény kiváló példájaként.

Külön köszönet jár Roland Spring Photography-nak az emlékek megörökítéséért amik megtekinthetőek az alábbi linkeken keresztül!

Album 1. – Poharazás képek

Album 2. – Palotás és bál kezdés képek

Album 3. – Csodaszarvas Díj képek

Album 4. – Vendégek, asztaltársaság képek

Album 5. – Rábaközi regös tánc képek

Album 6. – Tombola és regösökkel tánc képek

Album 7. – Táncmulatság képek