A clevelandi cserkészek segítettek több helyen a Szt. István Napi Magyar Fesztiválon a Szt. Imre templomnál szombaton, 2018. augusztus 18-án. Például, a 34. sz. Zrínyi Ilona lcscs. leányok palacsintát készítettek, a 33. sz. Szilágyi Erzsébet lcscs. asszonyai a lángos sütésnél munkálkodtak más csapattagjaival együtt, a 22. sz. Bessenyei György cscs. férfiak fagylalt és magyar jellegzetes tárgyak árusítással foglalkoztak, a 14. sz. Görgey Arthur cscs. fiúk az italokat mérték ki és tartottak rendet és tisztaságot a templom területén.

A clevelandi Magyar Cserkész Regös Csoport többszöri fellépései más-más népviseletekben szórakoztatta a vendégeket.  Más nap, vasárnapon 2018, aug. 19-én szép számban jellen voltak a cserkészek és a regösök fogadni a Cleveland Egyházközség püspökét, Nelson Perez-t a Szt. István napi szentmisén a Szt. Imre templomban.

Az alábbi linken lehet képeket megnézni a regös szereplésekről, az új kenyér megszentelését, László Attila, a Magyarországi TV műsor „Csillag születik” 2011 nyertese előadását, és főcelebráns Perez püspököt a szentmisén.

Képek a fesztiválról.        Képek a szentmiséről.