A Cserkész Barátok Köre szeretettel meghívja Önt jótékony célú 67. Clevelandi Cserkészbáljára, amit 2024. április 27-én este 6.30-kor a Woodside Event Center báltermében tartjuk, melynek címe: 5025 East Mill Road, Broadview Heights, Ohio. Az idei bál ismét finom vacsorával és sok meglepetéssel várja vendégeit! A bál fénypontja, a hagyományos, elsőbálozó lányok bemutatása, idén öt elsőbálozó párral nyitjuk bálunkat. A bálon az „Életre szóló” Csodaszarvas Díj kitüntetettje Horváth Mihály.

Egy új hét tagú zenekar, a Hepcat Revival Band szolgáltatja a zenét élettel teli swing, jump blues, jazz és egyéb zenefajtákkal gazdagított számokkal. Azért a hagyományos keringőkhöz, polkákhoz és népzenéhez is lehet táncolni. A Regös Csoport az est folyamán előadja a Palotás táncukat. Különleges és értékes tombola tárgyak várják nyerteseiket.

Minden 16 év feletti érdeklődőt szeretettel várunk! Megjelenés szmokingban, illetve estélyi ruhában. A jókedv garantált! Jegyek április 23-ig kaphatók, április 19-ig kedvezményes áron. Méghozzá, kedvezményes 10 fős asztaljegyek és ifjúsági jegyek is kaphatók. A Cserkészbál jövedelme a 2024. nyári Jubileumi Nagytábor clevelandi cserkészek részvételeit segíti. Tartsanak velünk és támogassák részvételükkel a magyar ifjúság nevelő mozgalmunkat!

Részletes bál információért kattintson IDE.