Mezei atya elso mise Szt. Imre 026Vasárnap reggel, 2015. július 5-én, a Szt. Imre római katolikus templomban tartotta az egyházközség új lelkipásztora Mezei András atya, aki egyben a clevelandi cserkészek és a Cserkészház házigazdája.  Itt röviden bemutatkozik András atya:

     Mezei Andrásnak hívnak, Székelyföldön születtem Gyergyóditróban. Négyen vagyunk testvérek, van egy nővérem, egy bátyám és egy öcsém. Édesapám 1988-ban meghalt, így édesanyám nevelt fel bennünket egyedül. Szép gyermekkorom volt, sokat jártam ministrálni. Már akkor felmerült bennem a papság, gondolom szerepet játszott, hogy most tényleg pap vagyok.
     Magyarországon, Veszprémben végeztem teológiai tanulmányaimat a Boldog Gizella Szemináriumban. 2008-ban lettem pappá szentelve. Első állomáshelyem Keszthelyen volt, ahol öt évet töltöttem, mint káplán, azt követően Csabrendeken voltam plébános.
     Most a Gondviselés ide vezérelt Clevelandbe, ahol eddigi tapasztalataim szerint nagy szükség van lelkipásztori szolgálatra. Kérek minden jó érzésű magyar testvért, hogy kérje az égiek áldását közös missziós munkánkra.
     Szeretettel, Mezei András atya

Peller Miklos beszámolója a napi eseményekről itt olvasható.
Fényképek a miséről és az utána tartott fogadáson itt megtekinthetők.